Investiční skupina DRFG rozšiřuje své portfolio o divizi DRFG Home

Investiční skupina Davida Rusňáka aktuálně rozšiřuje své dosavadní portfolio o divizi DRFG Home. Co přesně má její tým na starosti? Kromě řízení developerských a rezidenčních projektů se zabývá produktovým managementem, marketingovou strategií a koordinací všech aktivit souvisejících s nákupem či pronájmem bytů a komerčních prostor. 

 

Nová divize DRFG Home perfektně doplňuje již existující aktivity skupiny v rámci segmentu Real Estate. Díky týmu zkušených manažerů tím dochází k ještě lepšímu zkvalitnění interních procesů i klientského servisu. Rusňákova skupina DRFG tedy rozhodně není žádné letadlo.

 

Bližší informace o divizi DRFG Home

„DRFG Home je pro naši investiční skupinu jedním z dalších kroků směrem vpřed,“ říká Josef Šilhánek, ředitel DRFG Real Estate.

 

„Zajišťuje zkvalitnění všech procesů souvisejících s developmentem. Tedy nejen po technické a stavební stránce, ale například i z pohledu prodeje a prezentace. Uzavřel se tím jistým způsobem kruh aktivit DRFG a nyní lze říct, že nad všemi svými projekty máme dohled od A do Z,“ dodává.

 

Dále pokračuje: „Divize je navíc také jakýmsi garantem celé zákaznické cesty. Což zjednodušeně znamená, že koordinujeme aktivity související nejen s výstavbou, ale také s prezentací a prodejem nemovitostí. Potřebujeme mít jistotu, že naši klienti budou mít radost nejen z koupené nemovitosti, ale dostanou k tomu i perfektní servis a službu,” uzavírá Josef Šilhánek.

 

Současné projekty investiční skupiny Davida Rusňáka

Rusňákova investiční skupina je mezi klienty oblíbená pro svůj zodpovědný přístup a profesionalitu. Nyní se skupina Davida Rusňáka podílí na těchto jedinečných projektech:

 

  • Vícefunkční areál Tři Dvory nedaleko od Brna,
  • Smetanka Park v Olomouci,
  • Apartmány Green Mladá Boleslav,
  • Green Resort Kunětická Hora,
  • Rezidence Spojovací v pražských Vysočanech.

 

Autor: Michal Pecka

Avatar
Autor: Tomáš Výborný 113 článků
Redaktor Tomáš Výborný - věk 38 let. Copywriter na volné noze se specializací na aktuální články v multikategoriích jako bydlení, finance, zdraví a podnikání