Zahalená do květin aneb květinové vzory jsou stále trendy!

květinově vzory
květinové vzory

Květiny k ženám zaručeně patří, ať už ty voňavé a s láskou darované nebo ty v jejich šatníku. Květinové vzory a motivy se v dámské módě objevují velice často a nelze se tomu divit. Návrháři sázejí na jejich barevnost, smyslnost a ženskost. A proto jestli dosud v šatníku nemáte žádný květinový kousek, je načase tento módní prohřešek napravit.

Oblečení s květinovým vzorem patří k jaru i k létu

Jaro i léto se může nést ve znamení barev, květin a květinových vzorů. A pokud při nákupu opět sáhnete po tílku s květinovým vzorem, i přesto, že jedno podobné už doma máte, nemějte obavy. Oblečení v tomto stylu v létě využijete. Je hravé, barevné, zábavné, elegantní a tak ženské. Tak nač skrývat své přednosti, když svou krásu můžete nechat vykvést? Na květinový vzor narazíte takřka v každém obchůdku s oblečením. Více či méně se na něj zaměřují snad všechny dámské značky oblečení. A budete se divit, ale květinový vzor se objevuje i v pánském šatníku. Ale nechme mužskou část populace spát, protože květinové vzory patří především ženám. Obléct se do nich mohou od hlavy až k patě a nebo jen decentně doplnit jinak nudně působící outfit. Oblečení s květinovým vzorem má jednu velkou výhodu – aniž byste museli vymýšlet složité kreace, rozbijete jím fádnost a šeď.

Ke květinovému oblečení patří i květinová vůně

A teď nám dovolte maličko odskočit od tématu, ne však daleko. Máme totiž za to, že ke květinovému oblečení se mnohem lépe hodí některá z květinových vůní namísto těžkých dřevitých a kořeněných parfémů. Okouzlete partnera, přátelé a známé příjemnou květinovou vůní – mezi oblíbené patří tóny frézie, šeříku, růže nebo konvalinky. Ať už si pro své květinové šaty vyberete jakýkoliv květinový parfém pamatujte, že zahalená do květin se budete cítit naprosto božsky. Probudíte v sobě ženskost a smyslnost.

Hana Sportová
Autor: Hana Sportová 385 článků
Jmenuji se Hana Sportová a jsem šéfredaktorkou magazínu Mluvime.cz, mám na starosti obsahovou strategii, koordinaci redaktorů a tvorbu obsahu.