Bytové doplňky, za které se vyplatí utratit

Bytové doplňky, za které se vyplatí utratit
Bytové doplňky, za které se vyplatí utratit

Každý by se měl snažit, aby jeho domácnost byla skutečně vkusná. Přece jenom nejen návštěvy, ale hlavně my se musíme ve své domácnosti cítit příjemně a šťastně. Pokud vám něco doma chybí, možná za to může nedostatek pokojových rostlin nebo nedostatek bytových doplňků. Jestliže zjistíte, že máte doma skutečně málo bytových doplňků, poradíme vám, za co se vyplatí utratit.

Dneska najdete moderní bytové doplňky na každém rohu. Nejčastěji lidé jezdí do obchodních domů značky IKEA, ale taky jezdí do JYSKU nebo do podobných prodejen s nábytkem. Zde se najdou vážně moderní doplňky, které navíc ani nestojí mnoho.

Pokud však nevíte, co je moderní a za co se nyní vyplatí utratit, protože jste třeba ten typ, který nemá čas ani chuť na čtení časopisů o bydlení, tak vám přinášíme pár tipů na takové doplňky, s nimiž už vaše domácnost nikdy nebude prázdná nebo neútulná či nepříjemná.

Svícny

Aktuálně jsou velice populární svícny. Ty se hodí nejen na stůl, ale hodí se samozřejmě i na okenní parapet nebo na poličku či na chodbu. Je to univerzální doplněk, který navíc dneska najdete takřka na každém rohu. Svícny nestojí moc – dokonce při aktuálních slevách v obchodech je najdete i do stokoruny jeden.

Tento doplněk vám neslouží jenom jako dekorace, ale je to taky záchrana v době, kdy vám vypne proud a vy se octnete v temné domácnosti. Svícny vám tak ihned přinesou světlo.

Kožešinky

Populární jsou taky kožešinky. Samozřejmě ne ty z živých zvířat, ale ty umělé. Najdeme je dneska taky takřka na každém rohu. Například v takové IKEI je najdeme za tři stovky, což je přijatelná cena za tak vkusný a hlavně teplý doplněk do domácnosti.

Chlupaté polštářky

A aby chlupů nebylo v domácnosti náhodou málo, pořiďte si i chlupaté polštářky. Ty jsou krásná a vkusná dekorace na pohovku do obývacího pokoje, ale taky jej to skvělá součást vaší postele.

Hana Sportová
Autor: Hana Sportová 385 článků
Jmenuji se Hana Sportová a jsem šéfredaktorkou magazínu Mluvime.cz, mám na starosti obsahovou strategii, koordinaci redaktorů a tvorbu obsahu.