Ať jsou proužky vidět! Na čem je nesmíme postrádat?

Proužky na oblečení
Proužky na oblečení

Žádný šatník by neměl působit nudně. Bohužel je realitou, že většina dámských šatníků nudně působí. Pokud patříte k lidem, kteří jsou majiteli jenom černých, bílých nebo šedých oděvů, je načase svůj šatník trochu zkrášlit. Zaměřte se na barevnější kousky, které si zamilujete nejen pro jejich pestrost, ale také kvůli tomu, že oživí jakýkoli vytvořený look. Kromě barevných kousků do svého šatníku zařaďte i proužkované oděvy, jež jsou mnohdy výraznější a krásnější než cokoli barevného. Otázkou je, na čem proužky musí jít vidět.

Móda je neustále se měnící jev. V jednu dobu jsou populární kalhoty cigaretového střihu, podruhé se trend mění v úzké džíny, které vypadají skutečně nádherně, ale nesluší každému. V módě se však vyskytují i jisté nestárnoucí jevy či věci. Něčím nestárnoucím jsou i pruhy či proužky, které do svého šatníku přineste hned na několika kouscích. Na jakých?

Halenky s odhalenými rameny

Dnes jsou velmi stylové halenky s odhalenými rameny. Jedná se o takové topy, které jsou volné a které jsou pouze na ramenech semknuty gumou. V současné době se prodávají v mnoha zajímavých provedeních. Nejlépe uděláte, když si halenku s odhalenými rameny koupíte v proužkované podobě. Do svého šatníku přinesete nestárnoucí kousek, který oslní každého kdykoli a kdekoli.

Kalhoty cigaretového střihu

Populární a stylové jsou i kalhoty cigaretového střihu, které si lze zakoupit opět v mnoha provedeních a vzorech. Zakoupit si je můžete v klasické černé barvě, ale ještě hezčí jsou v červené podobě. Pokud jsou kalhoty navíc i proužkované, uděláte ten nejlepší kup v životě.

Kabelky

I když to zní bláznivě, i kabelky by měly být nositelkami proužků. Nemluvíme o velkých kabelkách na pláž, i když na těch proužky také vyniknou, ale spíše o menších kabelkách přes rameno, které tak zpestří každý všední look.

Hana Sportová
Autor: Hana Sportová 385 článků
Jmenuji se Hana Sportová a jsem šéfredaktorkou magazínu Mluvime.cz, mám na starosti obsahovou strategii, koordinaci redaktorů a tvorbu obsahu.